SZLACHECKA ZABAWA OSTATKOWA W HOTELU ZAMEK GNIEW
Hotel zamek Gniew zaprasza do udziału w Zabawie Ostatkowej
w wyjątkowym miejscu jakim jest Dziedziniec Zamkowy zwany Salą Królewską.
Ostatnie dni karnawału warto spędzić w miłej atmosferze i gonie przyjaciół …
Termin: 02.03.2019
Start 19:00 – 03:00
W ofercie :
- Uroczyste powitanie historyczne salwą armatnią
- Rozpoczęcie zabawy tradycyjnym polonezem
- Rycerski pokaz szermierki
- Specjalne menu kolacji
- Zabawa muzyczna którą poprowadzi Grupa Wodzirejska DJ MAX team
Cena biletu 180 zł os osoby
Specjalna oferta noclegowa
199 zł za pobyt w pokoju 2 os z śniadaniem bufetowym
Rezerwuj już dziś !!!!!
Wykwintne Menu Kolacji Ostatkowej
SERWIS
Przystawka
Pasztet z dziczyzny, podany z puree z gruszki i musem chrzanowym
Zupa
Zupa na kaczynie z kawałkami grzybów z kluską kładzioną
Danie główne
Łopatka pieczona duszona w sosie własnym, podana z puree maślanym,
duszoną fasolką szparagową, marchwią i papryką
Deser
Panna cotta cytrynowa, podana z sosem karmelowym
BUFETY
Sałatkowy
Sałata z grillowanym kurczakim,grzankami i żółtym serem
Sałatka z kawałkami wędzonej ryby, jajem i sosem musztardowym
Capresi z ziołowym pesto i prażonymi migdałami
Marynaty ( patisony, papryka, korniszony, cebulki, kapary, oliwki, pieczarki)
Pieczywo, masło
Zimny
Mus z wędzonej ryby podany na świeżym ogórku
Kurczak nadziewany podrobami z dużą ilością natki pietruszki
Indyk nadziewany musem ziołowym, podany na sałacie z suszonym pomidorem
Tatar z tęczowego pstrąga z musztardą z gorczycą
Terina z brokuła podana na sałatce z dipem z musztardy z gorczycą
Matias w zalewie octowej z patisonem i marynowanymi pieczarkami
Mięsa pieczone ( schab ze śliwką, boczek pieczony z pieprzem zielonym,
karczek nacierany czosnkiem, pasztet z dziczyzny)
Sos tatarski, sos żurawinowy, sos chrzanowy
Ciepły - Zupa
Krem z warzyw z kolendrą i grzankami
Ciepły – dania główne
Wieprzowina duszona po indyjsku z warzywami i zielonym curry
Bitki wieprzowe podane z sosem myśliwskim
Uda z kurczaka nadziewane po staropolsku, w sosie śliwkowym
Pulpety z białej ryby, podane na szpinaku w śmietanie
Makaron penne rigate podany z kawałkami polędwiczki wieprzowej i boczniakiem
Brokuły gotowane na parze, podane z tartym serem feta
Warzywa gotowane na parze z migdałami
Kopytka z boczkiem i szczypiorem
Ziemniaki pieczone z wędzoną papryką
Deserowy
Ciasto własnego wypieku w zamkowej cukierni
Napoje
Woda 1 l/os.
Soki owocowe 1 l/os./Kawa / herbata
Promocyjne ceny na napoje alkoholowe
Rezerwacja:
tel: +48 58 535 38 80 tel.kom: +48 666 010 394 tel/fax: +48 58 535 38 80 recepcja@zamek-gniew.pl