Szef Kuchni Pan Mariusz Gachewicz wespół z Przyjaciółmi – Szefami…
• Krzysztof Gradzewicz Szef kuchni w Restauracji Correze/ Gdańsk
• Ireneusz Koniuszek Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe ”Zamek – Ryn” Sp. z o.o.
• Przemysław Langowski Szef kuchni hotelu Almond oraz hotelu Number One
• Dawid Łagowski - Szef Kuchni Pałac Mierzęcin
• Michał Kuter właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec w Poznaniu.
• Tomasz Milewski Szef Kuchni w pięciogwiazdkowym Hotelu Mikołajki
• Przemysław Tworkowski na promie Stena Nordica na stanowisku 1-st. Cook
• Adam Woźniak członek kadry narodowej Poland National Culinary Team
• Paweł Mieszała światowej sławy cukiernik
...sprawi, że ten wieczór dostarczy Państwu wielu niezwykłych kulinarnych doznań.
Będziecie mieli Państwo okazję skosztować wielu autorskich dań, które pozwolą odkryć nieznane dotąd smaki i które sprawią, że uczta stanie się niezapomniana.
Ponadto w trakcie kolacji będą mogli Państwo zdegustować specjalnie dobrane do potraw znakomite wina, będzie to niewątpliwie podróż po winnicach całego świata.
Jak Bal - zatem wieczór nie może się obyć bez hucznych tańców… oprawę muzyczną zadba Grupa Wodzirejska DJ MAX team
Bal Karnawałowy odbędzie się 09 lutego 2019 r. o godz. 19.00 do 02:00 w Hotelu Zamek Gniew.
Rezerwacje przyjmujemy pod nr tel.: 666 010 394, 58 535 38 80
lub drogą mailową pod adresem: recepcja@zamek-gniew.pl
Koszt uczestnictwa w balu : 160 zł/osoba
Dodatkowo możliwość otrzymania specjalnego rabatu na nocleg podczas balu informacja w recepcji.
Zapraszamy !!!